Dragoste infinita episodul 71 Rezumat

Dragoste Infinita episodul 71 Rezumat Online in Romana. Vezi Dragoste Infinita (Kara Sevda) Serial Turcesc Online Subtitrat in Romana la Kanal D.


Kemal și Nihan vor spune un DA

Va exista un preț de plătit pentru că Leyla se va opune în ultimul moment mișcării letale a lui Asu. Leyla va fi judecată în stare de reținere. În schimb Kemal va preda către  procuratură toate probele pe care le posedă cu scopul de a îi aplica pedeapsa cuvenită lui Emir. 

În timp ce Nihan și Kemal își vor amâna nunta, scrisoarea pe care o va scrie Leyla în arest va schimba totul. După cele petrecute, fericirea lui Emir, pentru care singura consolare este că nunta lui Nihan și Kemal se amânase, va dura un timp scurt. 

În timp ce Emir își etalează una câte una mutările pentru a amâna nunta, probele pe care Kemal le va depune la procuratură se vor transforma într-un foc care îl va arde mai întâi pe Emir iar apoi  Kozcuoğlu Holding.  

În timp ce Kemal va lua toate măsurile pentru ca nunta lor să se desfășoare fără cusur, el este decis ca să nu o facă pe Nihan ca să simtă pericolul care se apropie.

Zeynep, care, în noaptea nunții, va vedea partea întunecată  a bărbatului iubit, îl va lua în obiectiv pe Emir pentru ca fratele mai mare al lui Emir să nu transforme noaptea nunții într-un dezastru.


Etichete:
This is the most recent post.
Postare mai veche

Trimiteți un comentariu

[blogger]

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.